Välkommen till If Barn i Bil!Ditt barn är värd att sitta säkert i bilen

Vi vill att ditt barn ska sitta säkert under bilfärden. Men barn växer, och därför är det viktigt att byta ut bilbarnstolen med jämna mellanrum. Därför erbjuder vi en unik tjänst, If Bilbarnstol: Hos oss kan du hyra bilbarnstolar som växer med barnet – från det att din baby färdas hem från BB till barnet fyller ca 10 år.


Högsta säkerhet Med största smidighet

Och personlig service Till en låg kostnad


Högsta säkerhet och högsta kvalitet

För oss är säkerheten det allra viktigaste, och därför samarbetar vi med HTS, som är världsledande inom bilbarnstolar. Stolarna är av märket BeSafe och håller absolut högsta kvalitet när gäller säkerhet, komfort och design. BeSafe-stolarna har fått flera utmärkelser och blivit utvalda till Bäst i test.

Hyr från bara 114 kronor i månaden

If Bilbarnstol är ett hyrpaket som består av tre stolar som räcker för hela ditt barns bilbarnstolsperiod. Priset är bara 114 kronor/månad för dig som är If-kund och 134 kr/månad för övriga. Den sista stolen får ni dessutom behålla – en gåva från If!

Så här enkelt fungerar hyrpaketet:

  • Beställ bilbarnstolen här. Den skickas till dig inom några dagar utan extra kostnad.
  • Du får en ny stol om din bil råkar ut för en trafikolycka, även om stolen ser oskadd ut.
  • Du betalar från 114 kronor/månad i hyra. Fördelen med vårt hyrpaket är att totalkostnaden blir betydligt lägre än om du skulle köpa stolarna i butik.
  • Efter hyresperioden får du behålla den sista stolen.