NYHET! The Modular Evolution!


iZi Modular-familjen är det innovativa bilstolskonceptet från BeSafe som säkrar ditt barn från nyfött upp till 4 års ålder. I 2016 års bilstolstest från ADAC tilldelades iZi Modular i-Size betyget “GUT”. BeSafe iZi Modular i-Size är den europeiska kombivarianten som inte finns tillgänglig på den svenska marknaden.

ENKEL INSTALLATION I BILEN


Babyskyddet och bilbarnstolen kan enkelt installeras på ISOfix-basen. Klicka bilbarnstolen på iZi Modular basen och sen är ni redo att åka. iZi Modular-familjen är ett väldigt flexibelt system och babyskyddet kan även installeras med bilens trepunktsbälte.

KOMFORT FÖR DITT BARN


iZi Modular anpassar sig till ditt växande barn med justerbart nackstöd och bodyhugger. Magneter håller bältet åt sidan när det inte används. Den unika kombinationen av EPS och skum i stolen tillsammans med mjuk stoppning gör iZi Modular-familjen mycket bekväm. Möjligheten till olika sovställningar gör stolen till det perfekta valet.


UTMÄRKT SÄKERHET


BeSafe iZi Modular har presterat utmärkt i krocktester och möter kraven av det nya reglementet UN r-129 (i-Size). Det förbättrade sidokollisionsskyddet, Side IMpact Protection + överträffar de högt satta kriterierna som Un r-129 ställer på en bilbarnstol. SIP + i kombination med en medföljande sittkudde och ett huvudskydd med extra stoppning säkerställer att bilstolskonceptet ger överlägsen säkerhet för det växande barnet genom hela användningstiden.


1. Bakåtvänd
2. Justerbar höjd i 10 steg
3. Justerbar frontbygel för utökat benutrymme
4. Magneter som håller internbältet på plats vid i- och urtagning av barnet
5. Bälteslåset är positionerat framåt för att enklare kunna ta i och ur barnet
6. Justerbart stödben som tydligt indikerar rätt montering både visuellt och med ljud
7. Extra stoppning och den mjuka klädseln ger högsta komfort för barnet
Höjd: 61 – 105 cm
Maxvikt: 18 kg
Rekommenderad ålder: ca. 6 månader – ca. 4 år
Riktning: Bakåtvänd installation med iZi Modular i-Size-bas